Haptotherapie Zwolle

Veel therapieën stellen praten centraal, maar bij haptotherapie Zwolle staat het gevoel tijdens het gesprek voorop. Met deze therapie van Gevoelsbalans kom je weer in contact met je gevoel en levenslust. En dus ook met jezelf. Je zult merken dat je meer vertrouwen krijgt en weet wat je aankunt en wat je teveel wordt. Hierdoor ben je beter in staat om keuzes te maken.

Neem contact op met onze haptotherapeut in Zwolle

Bewust van je gevoel met haptotherapie Zwolle

Haptotherapie Zwolle is een therapie gericht op de persoon. Deze therapie bestaat uit gesprekken, ervaringsoefeningen en aanraken. Niet alleen bij de gesprekken staan voelen en ervaren centraal. Tijdens de ervaringsoefeningen zul je voelen hoe je dingen doet. Wanneer je dit gevoel kent, kun je het gaan accepteren en zo de vitaliteit terugbrengen. Ook tijdens de aanraking in de therapie word je bewust van je eigen gevoel en lichaam. Zo krijg je je eigen lichaam weer in bezit. Want je lichaam is de basis van jouw leven, daar verblijf je.

Wanneer kies je voor deze therapie?

Je kunt voor veel klachten terecht bij haptotherapie in Zwolle. Wanneer je niet meer kunt redeneren wat er aan de hand is en er geen medische oorzaak is gevonden bijvoorbeeld. Dan kan het zijn dat je naar je lichaam moet gaan luisteren. De therapie van Gevoelsbalans kan hierbij helpen. We maken onderscheid tussen gevoelsmatige- en lichamelijke klachten.

Gevoelsmatige klachten

Misschien voel je je angstig of onzeker, of ben je niet tevreden over jezelf. Of kun je het gevoel van onrust maar niet uitschakelen. Dan kan de haptotherapeut uit Zwolle je helpen. Door te voelen en te ervaren, word je weer een met jezelf. Je krijgt meer zelfvertrouwen waardoor de klachten kunnen verminderen. Deze klachten spelen zich af op individueel niveau. Toch kan deze vorm van therapie ook heel bruikbaar zijn wanneer er meerdere personen zijn betrokken. Bij problemen in een relatie bijvoorbeeld. Jullie gaan dan op zoek naar de verbinding om uiteindelijk weer nader tot elkaar te komen.

Lichamelijke klachten

Soms heb je last van lichamelijke klachten, maar is er geen directe lichamelijke oorzaak. Hierbij kun je denken aan klachten als hyperventilatie, hoofd-, schouder- of nekpijn door spanning of slaapstoornissen. Ook dan is het mogelijk om haptotherapeut Zwolle Eric Pouw in te schakelen.

Tijdens elke sessie word je begeleid door de Gevoelsbalans haptotherapeut uit Zwolle, Eric Pouw. Een consult in de Hanzestad duurt zo’n 60 minuten. De effectieve werktijd bedraagt 50 minuten.

Haptotherapie Zwolle

Gebruik maken van haptotherapie Zwolle

Wil je weer één worden met je gevoel en jezelf? De lichamelijke of gevoelsmatige klachten verminderen? En ben je geïnteresseerd in deze vorm van therapie? Neem dan contact op met de haptotherapeut in Zwolle: Gevoelsbalans. Gevoelsbalans bevindt zich aan de Mozartlaan 12. Je kunt contact opnemen via 038 4547084 of door een mail te sturen naar info@gevoelsbalans.com. Wij helpen je graag door middel van haptotherapie in Zwolle!