Relatietherapeut Zwolle

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in Zwolle? Dan ben je bij Gevoelsbalans aan het juiste adres. Elke relatie heeft weleens te maken met ruzies en spanningen. Dat is heel normaal, maar wanneer jullie zover uit elkaar liggen en emoties niet meer worden uitgesproken is dat heel lastig. Op zo’n moment kan het heel zinvol zijn om naar een relatietherapeut in Zwolle te gaan. De therapeut zal door middel van verschillende technieken zijn best doen om jullie weer dichter tot elkaar te brengen!

Kom in contact met een relatietherapeut in Zwolle

Relatietherapie bij Gevoelsbalans in Zwolle, goed voor elke relatie!

Zwolle staat bekend om haar nuchterheid, waardoor het woord ‘relatietherapie’ voor veel mensen misschien wat zwaar valt. Echter kan een relatietherapeut voor vrijwel elke relatie veel betekenen. Het leert je om te gaan met emoties, bestaande problemen en hoe je hier het beste over kan praten met je partner. Helaas wordt er vaak pas in een laat stadium gekozen voor relatietherapie, waardoor de problemen alleen maar lastiger zijn op te lossen. De relatietherapeut in Zwolle is er niet alleen voor partners die het moeilijk hebben, maar ook voor partners die hun relatie graag naar een hoger niveau willen tillen!

Wat leer je van de relatietherapeut?

Tijdens de relatietherapie in Zwolle gaan jullie op zoek naar de verbinding met jezelf en elkaar. Het is belangrijk dat je zelf goed weet wat je wilt, zodat je binnen de relatie kunt laten zien waar je voor staat. Pas dan kunnen jullie echt verbinding met elkaar maken. De relatietherapeut in Zwolle leert jullie je eigen grenzen aan te geven, hoe jullie elkaar kunnen benaderen en je verlangen naar intimiteit te tonen. De relatietherapeut in Zwolle leert jullie deze technieken niet alleen door middel van gesprekken, maar ook aan de hand van ervaringsoefeningen. Deze oefeningen laten zien hoe jullie met elkaar omgaan en welke andere mogelijkheden er nog meer zijn.

Een consult bij Gevoelsbalans

Het is belangrijk dat een relatietherapeut onafhankelijk is, niet oordeelt en altijd respect toont voor beide partijen. Ben je op zoek naar zo’n relatietherapeut die jullie kan helpen met jullie relatieproblemen? Kom dan naar Gevoelsbalans in Zwolle. De sessies worden begeleid door de relatietherapeut Eric Pouw. Eric Pouw is in staat om ervoor te zorgen dat jullie elkaar beter begrijpen en de balans vinden die jullie nodig hebben. Naast relatietherapeut is Eric ook haptotherapeut en psycholoog. Een consult in Zwolle duurt een heel uur, waarvan de effectieve werktijd ongeveer 50 minuten bedraagt. Bekijk de tarieven voor meer informatie en om te zien of de verzekering de relatietherapie vergoedt.

Contact relatietherapeut Zwolle

Wil je meer informatie of willen jij en je partner graag in relatietherapie bij Gevoelsbalans? Neem dan contact op met de relatietherapeut in Zwolle. Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer 038-4547084 of door een mail te sturen naar info@gevoelsbalans.com. Gevoelsbalans is gevestigd aan de Mozartlaan 12. Kies ook voor een nieuw begin en neem contact op met dé relatietherapeut van Zwolle!